Su'esu'ega ile lomitusi pepa fa'apipi'i

Ningbo Tingsheng Import & Export o le a maua ai le mea silipusa pizza masani,pusa meaai masani pepa,laupapa nifo elefane

O se lomitusi i luga o le upega tafa'ilagi faapisinisi o se ituaiga o lomitusi offset, o se lomitusi tele-lanu i luga o le upega tafa'ilagi e mafai ona lolomi tusi lelei i luga ole 175 laina/inisi le lanu.E masani ona faʻaaogaina mo mekasini lanu, faʻasalalauga faʻapisinisi maualuga, mea faʻasalalau maualuga, ata, ma isi. Faatasi ai ma i latou, o le faʻamagoina o le iunite faʻatekonolosi autu mo le televave o le lolomiina o masini faʻatau pisinisi, ma o auala faʻamago e aofia ai le ultraviolet. fa'agogo ma fa'amalo vevela.

H717aed5e0d694984a9e3cfcc03e4d974H

O lomitusi i luga o le upega tafaʻilagi faʻapisinisi e mafai ona ausia le sini o le lelei, sili ona lelei lomitusi i luga o le tele o ituaiga pepa, ae o le lolomi pepa faʻamau o se faʻaletonu.1. Ona o le lamolemole luga o le pepa ufiufi, e le faigofie ona vaitusi pe a mago le masini lomitusi web pisinisi ma maualalo le vevela o le iunite.O le vaega vaitusi lolomi e le mafai ona valiina lelei i luga o le pepa, ma o le oloa lolomi e faigofie ona maosi ma faʻamalo.Lona lua, ona o le faʻapipiʻiina i luga o le pepa faʻapipiʻi, pe a fai o le vevela o le faʻamagoina o le masini lomitusi faʻatau pisinisi e maualuga, o le faʻapipiʻiina o le pepa faʻapipiʻi e faigofie ona faʻaleagaina, paʻu, ma paʻu ese.O se feteenaiga lea.

I le saoasaoa maualuga lomitusi (36,000 lomitusi/itula) o se lomitusi taamilo faapisinisi, pe a uma ona pasia le mea lolomi i totonu o le ogaumu, o le vevela aupito maualalo mo le inking atoa o le 110°C i luga o le pepa ma le 160-180°C i le ogaumu.O le taua o le mauaina o nei fa'amatalaga o le taimi e lolomi ai le saosaoa o lomitusi fa'apipi'i pepa lolomi ma mago i lalo ifo o le saoasaoa maualuga ma i le umi o le ogaumu tumau.

O le saosaoa o le mamanu, vevela o le ogaumu ma le umi o le ogaumu o masini lomitusi faapisinisi eseese e eseese.Pe a fuaina le vevela vevela o le pepa ufiufi i se saoasaoa lolomi, e mafai foi ona tofotofoina i so o se saoasaoa lomitusi.A mae'a ona maua le fa'amaualuga o le vevela, fa'afetaui le saosaoa lomitusi i lalo ifo o le saosaoa o le su'ega e fa'ata'ita'i ai se'ia maua se aafiaga lelei lolomi.

H717aed5e0d694984a9e3cfcc03e4d974H HTB1xIKObfWG3KVjSZFPq6xaiXXak.jpg_960x960

Ningbo Tingsheng Import & Export o le a maua ai le mea silipusa pizza masani,pusa meaai masani pepa,laupapa nifo elefane


Taimi meli: Oke-24-2022